Eenvoudig bestellen bij Artisjok

Welkom bij Artisjok, koken en delicatessen!

Bezorgen

Indien u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, garanderen wij u dat uw bestelling die zelfde dag nog wordt verzonden, de zondag uitgesloten. In die situatie wordt uw bestelling op maandag verstuurd. In veel gevallen heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Wij laten uw bestelling in Nederland bezorgen door POST NL en in Belgie door BPost, vertrouwd en goed.

Betalen

U kunt bij ons betalen door middel van i-DEAL. Betalen in een voor u vertrouwde betaalomgeving.

Veel gestelde vragen

Ik woon in de buurt, kan ik de bestelling ook afhalen?

Dit is altijd mogelijk. Vermeld dit in het opmerking vel van uw bestelling en uw bestelling staat klaar op het door u gewenste tijdstip.

Hebben jullie deze winkel al lang?

We hebben meer dan tien jaar een in Heerlen een  fysieke winkel gehad, eerst in de Geleenstraat op nummer 10, en de laatste 4 jaar aan de Bongerd 23. De webwinkel is sinds begin 2013 actief.

Waar halen jullie alle producten vandaan?

Het overgrote deel van ons assortiment importeren we zelf. Wij kennen de meeste producenten persoonlijk. Voor sommige producten uit bijvoorbeeld Zuid-Afrika krijgen we hulp van een tussenpersoon. De producten uit Nederland worden bijna allemaal speciaal voor ons op bestelling verpakt.

Zijn altijd alle producten op voorraad?

Omdat we veelal met kleine producenten die kwalitatief hoogwaardige producten maken werken, kan het een enkele keer voorkomen dat een product niet voorradig is. Uiteraard is dit product om teleurstellingen te voorkomen dan ook niet op de webwinkel te bestellen.

Een product is kapot, beschadigd of gebroken, wat moet ik doen?

Ondanks onze grootte zorg met inpakken kan door transport altijd iets misgaan. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij regelen het voor U.

Waar kan ik terecht met een klacht of een vraag?

Rene en Belinda Dalm
06-11295007
info@artisjok.eu