Eenvoudig bestellen bij Artisjok

Welkom bij Artisjok, koken en delicatessen!

Artisjok, koken en delicatessen biedt totale kookbeleving

 

 

Artisjok, koken en delicatessen is ontstaan in 2004, eerst als Oil & vinegar, daarna in 2007 onder de naam Artisjok. Met vastberaden en vooruitziende blik hebben Belinda en Rene Dalm er een vernieuwde, avontuurlijke kook-, en delicatessenwinkel van gemaakt. Met een gevarieerd assortiment, met daarin onder meer diverse zelf geimporteerde soorten olie, azijn, pesto, tapenades, kaas en andere smaakverheffende producten. Met een onderscheidend advies maakt Artisjok, koken en delicatessen van elk kookavontuur iets speciaals. Recepten, delicatessen, proeverijen en een eigen kookstudio waar regelmatig workshops en kooklessen worden gegeven maken het tot een complete verwenwinkel in de regio parkstad.

 
Artisjok, koken en delicatessen biedt heerlijke wijnen, kazen, antipasta allerlei lekkernijen uit Italie en de rest van de wereld. Deze zijn ook zeer geschikt als cadeauartikelen en kerstpakketten. Opvallend zijn de mooi vormgegeven espressomachines van het kwaliteitsmerk Jura en de pannen van Demeyere. Van hoge kwaliteit zijn tevens de koffie van de merken illy, Peeze en Blanche dael uit Maastricht. Producten die stuk voor stuk standaard onderdeel uitmaken van het assortiment en die behalve aan de particuliere klant ook worden geleverd aan de horeca en kantorenmarkt. Uiteraard zijn alle producten, vers of voorverpakt, te bestellen via de webshop.
 
Voor wie zijn of haar culinaire kwaliteiten van tijd tot tijd wil verbeteren of uitbreiden, beschikt Artisjok, koken en delicatessen over een kookstudio. Rene en Belinda organiseren hier regelmatig kooklessen en workshops voor kleine overzichtelijke groepen. Onder begeleiding van een professionele kok leert u hoe u op creatieve wijze allerlei lekkere gerechten klaar kunt maken. Dat gebeurt aan de hand van diverse thema's, waaronder de Franse, Italiaanse, Spaanse en de Aziatische keuken. Zo verdiepen Belinda en Rene zich in de verschillende keukens van de wereld. Maar ook de onderwerpen zout en zilt, wild en x-mas cooking zijn goedbezochte avonden. Op een workshop staan de hapjes in diverse thema's centraal. Dit kan varieren van tapas tot sushi.
 
Vanaf 1 januari 2015 gaat artisjok, koken en delicatessen uitsluitend verder als webwinkel met de nadruk op food-producten. Daarnaast worden door het jaar heen events georganiseerd waar U van harte welkom bent.